Laadukasta hammashoitoa Ylivieskassa, Raahessa ja Kalajoella

Huolehdimme hampaistasi

Tarjoamme kattavat hammashoidon palvelut Ylivieskassa, Raahessa ja Kalajoella. Meiltä saat kaiken, mitä tarvitset suun ja hampaiden hyvinvointiin, huolellisen kotihoidon lisäksi. Asiantunteva henkilökuntamme etsii juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon eri tilanteissa.

Tutustu hammashoidon palveluihin

Hinnasto

Peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme 60 €/30 min.

Uusille asiakkaille vain korttimaksu/rahoitus.

Hinnasto (PDF)

Kaikki alkaa hampaiden kotihoidosta

Suunterveyden ylläpitämiseksi avainasemassa ovat terveelliset elintavat, huolellinen omahoito ja säännölliset suunterveyden ammattilaisen tutkimukset. Suun ja hampaiden terveys on yhteydessä koko kehosi terveyteen. Puhtaat hampaat pysyvät usein myös terveinä.

Mielestämme kaikkein parasta hoitoa on ennaltaehkäisevä hoito. Puhdista hampaat huolellisesti 2 kertaa päivässä fluorihammastahnalla ja pehmeällä hammasharjalla. Harjaaminen poistaa haitallisen plakin hampaista ja ienrajoista, jolloin riski reikiintymiselle tai ientulehdukselle pienenee. Puhdista myös hammasvälit päivittäin hammaslangalla tai lankaimella. Isompien välien tai proteettisten ratkaisujen puhdistamiseen sopii myös väliharjat. Kiinnitä hampaiden puhdistukseen erityistä huomioita silloin, jos käytössäsi on hammasproteeseja tai suussasi on oikomislaitteita.

Säännöllinen ateriarytmi on hyväksi hampaillesi, kun taas napostelu on haitallista. Sopiva ruokailukertojen määrä on 3–6 kertaa päivässä sisältäen myös välipalat. Näin sylki ehtii neutraloida suun happamuutta ja ja palauttaa happohyökkäysten liuottamat mineraalit hampaan pinnalle. Janojuomaksi kannattaa valita vesi. Makeiden ja happamien tuotteiden nauttiminen kannattaa ajoittaa aterioiden yhteyteen. Nauti ksylitolituotteita, kuten purkkaa tai pastilleja, heti aterian tai välipalan jälkeen estääksesi happohyökkäyksen. 

Ota yhteyttä ja varaa aika

Voit varata aikasi joko puhelimitse tai sähköisen ajanvarauspalvelun kautta. Lämpimästi tervetuloa!