Protetiikka

Puuttuvien hampaiden korvaaminen

Nykymenetelmillä saadaan aikaan luonnollisia, erittäin esteettiä ja kestäviä lopputuloksia. Meillä on tavoite saada aikaan ja ylläpitää aina potilasta miellyttäviä ja käytännössä toimivia proteettisia ratkaisuja. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua vastaanotoillamme Ylivieskassa, Raahessa ja Kalajoella. Proteesit valmistaa laadukas Raahelainen Hammaslaboratorio Centrebend.

Irrotettavat ja kiinteät hammasproteesit

Hammasproteeseissa on sekä irrotettavia vaihtoehtoja että kiinteitä tukevampia ratkaisuja. Proteettisia vaihtoehtoja ovat kokoproteesit, osaproteesit, sillat, kruunut ja implantit. Irtoproteeseja on sekä metallirunkoisia että akryylista valmistettuja. Laboratoriomme tekee myös proteesien pohjauksia.

Hampaaton suu – mikä avuksi?

Vaikka hampaista olisi jo useampi menetetty, on sillä erittäin paljon merkitystä proteesin pysyvyyden ja proteettisen ratkaisun kannalta, onko suu hampaaton vai onko suussa vielä omia hampaita. Hampaalliseen suuhun vaihtoehtoja on luonnollisesti enemmän.

Alaleuan hampaattomuus on yleensä ongelmallisempaa kuin vastaavasti yläleuan hampaattomuus. Yläleuassa kokoproteesikin saadaan usein kohtuudella pysymään, mutta hampaattomassa alaleuassa sen rakenteen ja muodon takia esiintyy usein ongelmia pysyvyyden kanssa.

Nykyaikainen menetelmä alakokoproteesin pysyvyyden parantamiseksi on asettaa alakokoproteesin alle leukaluuhun implantit, joihin proteesi tuetaan (implanttituettu peittoproteesi).

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kerromme mielellämme lisää juuri sinulle sopivista vaihtoehdoista. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Tutustu myös muihin hammashoidon palveluihimme.