Hampaiden valkaisut

Haluaisitko hymyysi kirkastusta?

Hampaiden valkaisu on helppo ja tehokas tapa kirkastaa iän kellastamia, elintapojen värjäämiä tai luontaisesti kellertäviä hampaita. Samalla tulee kohotettua koko itsetuntoa. Kahvi, tee, punaviini, limsat, tietyt mausteet ja jotkut marjat saattavat ajan kuluessa värjätä hampaita. Olipa sitten tarpeesi kevyt hymyn kirkastus tai voimakkaampi kellastumien poisto, vastaanotoltamme löytyy apu.

Ennen valkaisua

Huomioithan että valkaisu tulee tehdä terveeseen suuhun, jossa ei ole reikiä, hammaskiveä tai ientulehdusta. Näin saavutetaan paras lopputulos, ja tällöin valkaisun tekeminen on myös turvallista. 

Valkaisun jälkeen

Valkaisun jälkeen tulisi olla nauttimatta värjääviä ruokia ja juomia noin kuuden tunnin ajan. Tämän jälkeen voit elää täysin normaalia elämää, mutta kannattaa kuitenkin muistaa, että hampaiden värjäytyminen on myös omista elintavoista kiinni. Lopputuloksen säilyminen on hyvin yksilöllistä, mutta välttelemällä värjääviä tuotteita saat säilytettyä hampaidesi värin kirkkaampana pidempään.  Jos olet intohimoinen kahvinjuoja, ei hätää. BlancOne Click-valkaisun voi toistaa jopa 4-6 kertaa vuodessa.

Jokaiselle sopiva valkaisu

Käytössämme on laadukkaat BlancOne®-valkaisut, joista löytyy kolme eri vahvuista valkaisuvaihtoehtoa.

BlancOne® CLICK kevytvalkaisu 99,-

Hellävarainen ja nopea hampaiden kevytvalkaisu, jolla saadaan kirkastettua hymy vain kymmenessä minuutissa. Täydellinen vaihtoehto, kun haluat edullisen hampaiden kirkastuksen vaikkapa ennen juhlia. Erikoisvalolla aktivointiin perustuva CLICK toimii alhaisella vetyperoksidi-pitoisuudella (<6 %) EU-direktiivin mukaisesti. Ei aiheuta hampaiden herkistymistä tai vihlontaa. Toimii myös erinomaisesti aiemmin valkaistun hampaiston ylläpitohoitona. Voidaan yhdistää hammaskivenpoistoon tai muuhun vastaanottokäyntiin ja se voidaan tarvittaessa toistaa jopa kuusi kertaa vuodessa.

 

BlancOne® TOUCH perusvalkaisu 225,-

Tämä valkaisu on tehokas, erikoisvalolla aktivoitava, mutta silti hellävarainen hampaidenvalkaisu. Se antaa syvemmän ja kestävämmän lopputuloksen kevytvalkaisuun verrattuna. Sopii hyvin herkille hampaille. TOUCH-valkaisun voi toistaa 1–2 kertaa vuodessa.

 

BlancOne® ULTRA+  tehovalkaisu 295,-

Tehokas hampaidenvalkaisu, joka sopii voimakkaasti värjäytyneille tai luonnostaan tummille hampaille, kun halutaan kirkas ja pitkäkestoinen valkaisutulos. ULTRA+ valkaisussa käytettävä valkaisuaine on vetyperoksidipitoisuudelta muita valkaisuja voimakkaampi, jonka vuoksi ikenet ja pehmytkudokset suojataan huolellisesti valkaisun ajaksi.

Lue lisää BlancOne valkaisuista täältä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kerromme mielellämme lisää juuri sinulle sopivista vaihtoehdoista. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Tutustu myös muihin hammashoidon palveluihimme.